Тръмп бесен: ТВ-то на Мелания включено на...Си Ен Ен

"Фокс" е правилната телевизия, другото са фалшиви новини, смята той
25 юли 2018 12:32, Анисия Иванова
25
Тръмп бесен: ТВ-то на Мелания включено на...Си Ен Ен
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се ядосал, че телевизорът на съпругата му Мелания в президентския самолет бил включен на канала на Си Ен Ен по време на едно от пътуванията им в чужбина напоследък, пише в. "Ню Йорк таймс".

Тръмп бил недоволен, че персоналът нарушил правило, според което при всяко пътуване телевизорите, които придружаващите го лица от Белия дом гледат в президентския самолет, трябва да бъдат нагласени да предават предпочитаната от него телевизия "Фокс", а не Си Ен Ен, която той определя като "фалшиви новини".

Гневният му изблик предизвикал "суматоха" в президентския самолет, твърди изданието, което цитира имейл от електронната кореспонденция между служители на Белия дом.

Тази случка е поредният пример за това как Тръмп все повече живее в свят на подбрана информация и пречупва истината през своята перспектива, посочва вестникът.

Сътрудниците му се стараят да го изолират от външния свят, а президентът увеличава усилията си да убеждава своите поддръжници да вярват на него, а не на критиците и съобщенията в медиите.

Засега подходът на Тръмп работи - той продължава да засилва позициите си сред републиканците, както показват редица нови проучвания, изтъква "Ню Йорк таймс".

"Не вярвайте на глупостите, които говорят тези хора - фалшивите новини", каза президентът вчера в град Канзас на годишния конгрес на ветераните от войните в чужбина. "Това, което виждате и което четете, не е това, което се случва", заяви той.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
IZTRESENA RABOTA.....
22
0
 
2
 
! Отговори
осведомен преди 5 години
Ню Йорк Таймс пък, който тиражира тази "новина" е собственост на Джеф Безос. Който пък се ядоса на Тръмп, задето го разобличи че плаща на работниците си в "Амазон" мизерни надници и се налага държавата да им дава купони за социално слаби. Е, как да се вярва на медиите, като всички са собственост на олигарси?
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за CNN че лъжат го знаем от години. Ама те лъжат винаги в полза на правителството.Съмнително е да се ядосва на собственните медии.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Балонът се надува, надува,надууува. Внимавайте момчета, ще стане на..." и т.н.Хубава детска песничка.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е Тръмп, цитирайки всъщност с други думи По:"Вярвай само на половината от това, което виждаш, и на нищо от това, което чуваш.
18
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, родните рашшисти...я, най-накрая се определете...вие ЗА Тръмп ли сте или против него???Защото, когато говори глупости против САЩ сте плътно зад него..когато, обаче, ви налага санкции..ревете на умряло...или новата опорка..Тръм наш...но лошите са сената и конгреса? :)
17
0
 
4
 
! Отговори
До5 преди 5 години
Не е задължително да го гледа, но той не иска и другите да го гледат. И не е нужно да подкрепяш дадена медия, за да я следиш, и аз често чета пасквила Блиц от нямане какво да правя, трябва да опознаваш опонента.
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перхидролен болен мозак
15
1
 
3
 
! Отговори
Костов преди 5 години
До Медиен магнат А защо не написахте "Лъжливй медий" - ще бъде също толкова грешно . Въпрос на граматика е, че множествено число се образува ВИНАГИ с две "И", и НИКОГА с "ИЙ". Значи толкова сте и "Медиен Магнат". Ако и останалите магнати са такива, жална ни майката.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До :-)Голямата депресия е в резултат на балон. Балон гръмна и през миналото десетилетие без да има протекционизъм, а точно обратното. Не е зле да се задълбочиш над принципа на причина-следствие.
13
3
 
7
 
! Отговори
:-) преди 5 години
До Анонимен 12Последният пъ, когато Америка пое по тоя път на протекционистична политика, дойде Голямата депресия. Не е зле "големият бизнесмен" да се поучи от американската история. Тази политика е вредна за нас, но е вредна и за Америка. Вредна е за всички.
12
1
 
2
 
! Отговори
Si-No-No преди 5 години
едно танго в nowinite . един път ДА-два пъти НЕ, CNN Si-No-NoДа де ама на къде е първата на къде са втората и третата стъпкиТо дъ лефт ор то дъ райт
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
човека не е политик, а бизнесмен. Всеки който е контактувал с голям бизнесмен знае че те могат да се държат и като абсолютни ***, но при тях не думите и поведението, а резултатите са важни. При него резултатите са видни - търговските войни които подена карат много компании да преместят производството си в САЩ. Да вярно за останалия свят (включително за нас) това е лошо, но човека каза че целта му е да направи Америка велика отново (тоест индустриална) и работи по въпроса
10
5
 
4
 
! Отговори
... преди 5 години
Баце не, че някога съм мислил хамериканците за умени хора, *** сега се вижда, че мнооого съм ги надценявал! Или това или наистина Путин си избра точно този президент дето си искаше! Няма какво друго да е просто!!!
9
0
 
16
 
! Отговори
Пак ще обвини Путин преди 5 години
Ех, че конспирация.За Такава конспирация може само Путин да е виновен. Хакерите му вече и в самолети се месят, да му бяха хакнали някакъв канал със с*апунки от Латинска Америка. Да знае малко испански, като мексиканците прескачат стената...
8
10
 
23
 
! Отговори
свинаря преди 5 години
До Хайл Тръмп!В някои случаи Раша Тудей е много по достоверна медия от повечето западни медии.
7
8
 
16
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Тоя все повече заприличва на суперзлодей от комикс.
6
6
 
18
 
! Отговори
Хайл Тръмп! преди 5 години
Раша Тудей! Никакъв СиЕнЕн!
5
7
 
17
 
! Отговори
КЕКС преди 5 години
Направо да закрива CNN и другите телевизии освен Фокс, както направи другия като него - Ердоган, да спре Фейсбук и да остане само Туитър! Скоро ще почне да гори книги на клади по площадите, ще си приглади прословутия перчем наляво и ще си пусне малък смешен мустак. Хайл Тръмп!
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пуснете му руска ТВ - там са най-истинските истини :)